Autodeuren

Palletranden; ideaal om al jouw automaterialen samen te houden en te beschermen

Palletranden; ideaal om al jouw automaterialen samen te houden en te beschermen

Geplaatst op

Mocht jij nou al jouw auto onderdelen bij elkaar willen houden en wil jij de auto materialen die op een pallet staan wilt beschermen, dan zou je kunnen overwegen voor palletranden te kiezen. Palletranden kun je zowel in nieuwe als in gebruikte vorm aanschaffen.
Ideaal om pallets met producten af te kunnen sluiten

Palletranden heb je in principe voor zowel display en europallets. Kies je voor palletranden. dan kies je voor randen die je erg gemakkelijk op pallets kunt plaatsen om zo het oppervlak van de pallets af te kunnen sluiten. Kies je voor het gebruik van palletranden, dan kies je voor een product die de producten die op pallets staan zo goed mogelijk te beschermen. Het kan eveneens gemakkelijk zijn om producten samen te houden. Dat kan dus heel handig zijn voor bijvoorbeeld automaterialen.
Standaard van de beste kwaliteit

De palletranden zoals die aangeboden worden, zijn standaard van de beste kwaliteit. Het aantrekkelijke aan palletranden is dat ze standaard tegen een lage prijs aangeboden worden. Wil je palletranden bestellen, dan krijg je die standaard altijd snel geleverd. Het is de verwachting dat zeker de gebruikte palletranden sterk in populariteit zullen gaan stijgen. Dat heeft alles te maken met de sterk stijgende prijzen van hout.
Kies voor gecertificeerde palletranden met het ISPM 15 certificaat

Als je verstandig bent, kies je voor palletranden met het ISPM 15 certificaat. Kies je voor palletranden zonder dit certificaat, dan kan het zomaar zijn dat de houten palletranden over schadelijke organismen beschikken. Het is een feit dat ongedierte zich ongemerkt en voor jou u zeer ongewild kan verspreiden binnen de houten producten. Om dit tegen te gaan, is het verstandig te kiezen voor palletranden die beschikken over het genoemde certificaat.
Wereldwijd gehanteerde standaard

Deze gecertificeerde palletranden beschikken namelijk over een speciale behandeling die in staat is geweest om het eventueel aanwezige ongedierte te doden. ISPM 15 is een wereldwijd gehanteerde standaard en dat voor zowel pallets als palletranden. Kies je voor gecertificeerde palletranden, dan kun je die onbeperkt inzetten. De levensduur mag namelijk gerust behoorlijk genoemd worden.

Gerelateerde berichten

auto kiezen

Wat is de beste auto voor een roadtrip?

Het maakt niet uit of je als student met je vrienden op vakantie wilt, of misschien met je gezin van plan bent om op vakantie te gaan, want een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden